ENCANTADA CONCERT 2 APRIL!

Zaterdag 2 april
Cultureel Centrum Don Bosco Heel

ENCANTADA door KONINKLIJKE HARMONIE VAN THORN EN KONINKLIJKE HARMONIE STE-CECILIA ZELE

De Koninklijke Harmonie van Thorn presenteert i.s.m. De Koninklijke Harmonie Ste-Cecilia Zele een spetterend concertprogramma met als titel Encantada. Dit avondconcert vindt plaats op zaterdag 2 april om 20.00 uur in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel.

De Bokken onder leiding van Jan Cober zijn bezig aan hun voorbereiding op het WMC dat deze zomer in Kerkrade wordt gehouden. Deze uitgestelde editie belooft na een periode van coronastilte een memorabele editie te worden. Zoals we van de Koninklijken gewend zijn, zijn de concerten voorafgaand aan een naderen concours van een hoog niveau. Zo staat er op zaterdag 2 april onder andere het machtige Hell and Heaven van Óscar Navarro op het programma. Een werk dat ons laat stil staan en leven op momenten zoals nu.

Na de pauze is het de beurt aan de Koninklijke Harmonie STe-Cecilia Zele, met als dirigent Bart Picqueur. Deze Belgische harmonie komt maar wat graag naar Nederland om hun programma ten gehore te brengen. Zij hebben een zeer gevarieerd programma samengesteld waar de bezoekers geen minuut van willen missen. Zo staat Overture Jubiloso op het programma en spelen ze zelfs de wereldpremière van A Caturla Tribute. Kortom een avond die je niet wil missen.

Kaarten zijn online verkrijgbaar  via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-encantada-concert-275938267787 voor €10,59 per kaart.

Reacties zijn gesloten.