Kennisgeving overlijden ere-lid Jac Lamerigts

Met groot leedwezen geven wij kennis van het overlijden van ons zeer gewaardeerd oud-bestuurslid en erelid

Jac Lamerigts

In de bijna 50 jaar dat Jac lid was van de harmonie heeft hij zich met veel plezier en grote inzet op diverse terreinen verdienstelijk gemaakt.

Vanaf de oprichting van de drumband in 1965, was hij gedurende meer dan 40 jaar tambour-maître van de drumband. Toen de gezamenlijke concerten nog in de concertpaviljoens in Thorn werden gehouden verzorgde Jac de decoraties van het podium en het paviljoen.

Gedurende vele jaren was Jac voorzitter van de Commissie Interne Evenementen en organiseerde hij de Caecilia feesten en de deelname van de harmonie aan de jaarlijkse Carnavalsoptocht.

Bij het afsluiten van zijn bestuurslidmaatschap in 2010 werd Jac vanwege zijn grote verdienste voor de harmonie benoemd tot erelid.

Met Lucie en zijn gezin zette hij zich voor de harmonie in bij feestelijkheden en andere activiteiten. Hij was de steunpilaar voor het Damescomit├ę waarvoor Lucie zich al jarenlang inzet. De laatste jaren was hij voor de harmonie vrijwilliger in het Gemeentemuseum van Thorn.

Jac was een verenigingslid in hart en nieren. Hij en Lucie waren altijd van de partij als bij de bokken iets te doen was.

Vanwege zijn grote betrokkenheid en niet aflatende inzet voor onze harmonie is het moeilijk te bevatten dat Jac niet meer in ons midden is.

In dankbaarheid zullen wij zijn grote verdiensten voor onze vereniging blijven gedenken.

Wij wensen echtgenote Lucie, Johan en Linda, en Gaby veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies en wij zullen in deze moeilijke dagen in gedachten bij hen zijn.

Op vrijdag 27 juni is er om 19.00 uur een avondwake voor Jac in Evers Uitvaarthuis, Heythuysenweg 23 te 6085 NH Horn.

Bestuur Koninklijke Harmonie van Thorn

 

Reacties zijn gesloten.