Komt u supporteren 21 mei?

Koninklijke Harmonie van Thorn naar ECWO
Zaterdag 21 mei in TivoliVredenburg Utrecht
Komt u supporteren?

Acht harmonieorkesten uit de superklasse van de blaasmuziek, afkomstig uit acht landen,
strijden zaterdag 21 mei in Utrecht tijdens de eerste editie van het European Championship for Wind Orchestras (ECWO) om de Europese titel.
Het ECWO 2016 leeft zowel bij de muzikanten als de volgers. De nieuwe Europese titelstrijd staat al meteen bij de eerste editie op de kaart als een van de meest prestigieuze podia voor harmonieorkesten.
Er gaat niets boven de sfeer en beleving van het live bijwonen van de wedstrijd. Het optreden van de KHT is geprogrammeerd van 14.45 – 15.45 uur.
De Koninklijke Harmonie van Thorn stelt de mogelijkheid open het ECWO persoonlijk mee te beleven. U hebt daarbij de keuze een entreebewijs te reserveren á 15.00 euro, waarbij men zorgt voor eigen vervoer of u reist mee per bus á 15,00 euro p.p. Het entreebewijs geldt voor de gehele concoursdag!
U kunt zich opgeven per mail: info@kht.nl.
Het bedrag voor entreekaart(en) en het aantal te reserveren plaatsen in de bus kunt u overmaken op bankrekeningnummer: NL 90 RABO 0151 0051 25 t.n.v. Koninklijke Harmonie van Thorn onder vermelding van ECWO Utrecht.
Zij die met de bus meereizen, ontvangen in de bus een lunchpakket.
De bussen vertrekken zaterdag 21 mei om 10.30 uur op het parkeerterrein aan de Meers.
De terugreis kan gemaakt worden na het optreden van de harmonie, om ca. 18.00 uur, of na de uitslag op het einde van de concoursdag.

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk maandag 16 mei (Pinkstermaandag).
De entreekaarten en plaatsbewijzen voor de bus worden vooraf persoonlijk bezorgd.

De binnenstad van Utrecht staat 21 mei geheel in het teken van de blaasmuziek met diverse buitenoptredens door muziekgroepen.

 

Reacties zijn gesloten.