Ooit gedacht aan lid worden van de Koninklijke Harmonie van Thorn?

De Koninklijke Harmonie van Thorn is een symfonisch harmonieorkest, uitkomend in de hoogste afdeling voor amateur orkesten, de concertdivisie. Opgericht in 1812 kan het orkest terugkijken op een rijke historie vol (inter-)nationale successen. Naast talloze eerdere nationale en internationale prijzen werd de Koninklijke Harmonie van Thorn o.l.v. Norbert Nozy in 2016 de 1e Europees kampioen harmonieorkesten tijdens de eerste editie van het ECWO in Utrecht.

Naast het symfonisch repertoire worden moderne harmoniewerken uitgevoerd en zoekt het orkest cross-overs met andere muziekstijlen en kunstvormen. Ook wordt er door de muzikanten gemusiceerd in kleinere ensembles die op diverse gelegenheden binnen en buiten Thorn acte de présence geven.

Naast muziek op hoog niveau staat voor de leden van de Koninklijke Harmonie van Thorn ook gezelligheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel. Dat krijgt onder andere gestalte door middel van buitenlandse concertreizen, maar ook door optredens tijdens diverse festiviteiten in het dorp.

De Koninklijke Harmonie van Thorn staat altijd open voor gemotiveerde muzikanten die hun muzikale horizon willen verbreden en willen musiceren onder leiding van topdirigenten.

Heb je interesse of wil je meer weten wat het lidmaatschap van de Koninklijke Harmonie van Thorn precies inhoudt, kom dan eens een vrijblijvend kijkje nemen tijdens onze wekelijkse repetitie op zondagmorgen van 10.00 tot 13.00 uur op de harmoniezaal aan de Bogenstraat nr. 8 in Thorn. Je kunt ook altijd contact opnemen via info@kht.nl.

Meer informatie over de Koninklijke Harmonie van Thorn is te vinden op onze website www.kht.nl.

Reacties zijn gesloten.