KONINKLIJKE HARMONIE VAN THORN
OPGERICHT 1812

Speel je met ons mee?

Wat is er nog leuker dan samen muziek maken. Muziek verbindt en muziek maakt kinderen socialer. Ontwikkeling van muzikale vaardigheden en samenspel leveren voor het kind later vele voordelen op. Daarnaast is het bij ons vooral heel gezellig en leuk!

Blokfluit

Kinderen op de basisschool krijgen weer muzieklessen. Wij zijn blij dat de overheid ook heeft ingezien dat muzikale vorming een belangrijk onderdeel is van de algemene ontwikkeling van kinderen. Vind uw kind het leuk om op school muziek te maken? Dan kan het vanaf groep 4 op school blokfluitles gaan volgen. Op dat moment kunt u uw kind al aanmelden bij onze vereniging. De Koninklijke Harmonie van Thorn vergoedt dan 50% van het lesgeld. De blokfluitlessen worden verzorgd door Myouthic. De cursus heet Myouthic Base. Voor meer informatie kijkt u op www.myouthic.nl

Instrument

Heeft uw kind de cursus Myouthic Base afgerond? Dan mag het een instrument kiezen. Als aspirant lid van de Koninklijke Harmonie van Thorn stelt de vereniging het (blaas)instrument ter beschikking. Hierdoor kan uw kind zonder hoge kosten kennis maken met het gekozen instrument. De opleiding wordt ook verzorgd door Myouthic en gegeven door docenten die verbonden zijn aan onze harmonie.

Jeugdband

Heb je het instrument redelijk onder de knie? Dan kun je meespelen in onze Jeugdband! Het unieke aan deze band is dat alle instrumenten welkom zijn. We hebben dus naast traditionele blaasinstrumenten zoals dwarsfluit, trompet en klarinet ook een viool, een cello, gitaren en keyboard! Je leert op een leuke manier om samen muziek te maken. We hebben verschillende optredens in het jaar. Bovendien is het een leuke club waarmee we ook leuke niet muzikale activiteiten organiseren. Speel je met ons mee? Volg ons op Facebook! www.facebook.com/jeugdbandthorn

Koninklijke Harmonie van Thorn of Drumband

Heb je je B-diploma op je instrument behaald? Dan mag je met de Koninklijke Harmonie en/of de drumband mee gaan spelen. Dit is spelen op een hoog niveau met genoeg uitdaging om je de komende tijd op muzikaal gebied te ontwikkelen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van blokfluitles, les op een instrument of meespelen in de Jeugdband? Bel of mail ons dan! Iedereen is welkom om te komen kijken.

Onze repetities zijn op zaterdag van 17u tot 18u in de Harmoniezaal op Bogenstraat 8 in Thorn.

De opleidingscommissie

Judith Munnecom (aanspreekpunt voor ouders), 06-14902850

Janou van de Vorst (dirigente jeugdband, voor alle muzikale zaken), 06-24624650

Hendrik Mertens, 0641694689

Johan Munnecom

 

Login

Lost your password?