Paul Schrader nieuwe instructeur Drumband KHT

De Drumband van de Koninklijke Harmonie van Thorn heeft in Paul Schrader een nieuwe instructeur gevonden. Hiermee wordt een succesvolle periode onder leiding van Ruud Dullens afgesloten.

Paul Schrader, is drummer/ slagwerker bij de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’(KMKJWF). In 2010 studeerde hij af aan het conservatorium van Maastricht. Zijn docenten in Maastricht waren Pieter Jansen en Werner Otten. Aan het Groningse Prins Claus conservatorium studeerde Paul directie bij Tijmen Botma en Klaas van der Woude.

Naast zijn aanstelling als instructeur van de Drumband van de Koninklijke Harmonie van Thorn is Paul ook actief als dirigent van Fanfare Sint Laurentius Leeuwen en de slagwerkgroep van Harmonie Sint Petrus en Paulus uit Wolder.

Paul is voor de Drumband van de Koninklijke Harmonie van Thorn geen onbekende, zo verving hij enkele malen Ruud Dullens in de voorbereiding voor deelname aan het Peeltoernooi.

Wij heten Paul van harte welkom bij de Bokken van Thorn en wensen hem en de slagwerkgroep veel plezier, succes en voldoening!

Reacties zijn gesloten.