Altijd al willen meespelen bij een toporkest?

Meespelen bij een toporkest?

De Koninklijke Harmonie van Thorn is een symfonisch harmonieorkest, uitkomend in de hoogste afdeling voor amateur orkesten, de concertdivisie. Opgericht in 1812 kan het orkest terugkijken op een rijke historie vol (inter-)nationale successen. In 2016 werd de harmonie de 1e Europees kampioen harmonieorkesten tijdens de eerste editie van het ECWO in Utrecht.

Naast het symfonisch repertoire worden ook moderne harmoniewerken uitgevoerd en zoekt het orkest cross-overs met andere muziekstijlen en kunstvormen. Ook wordt er door de muzikanten gemusiceerd in kleinere ensembles die op diverse gelegenheden binnen en buiten Thorn acte de présence geven.

De Koninklijke Harmonie van Thorn staat altijd open voor gemotiveerde muzikanten die hun muzikale horizon willen verbreden en willen ervaren hoe het is om onder leiding van een topdirigent  te musiceren.  Momenteel staat het orkest (weer) onder leiding van Jan Cober.

Heb je interesse of wil je meer weten, kom dan eens een vrijblijvend kijkje nemen tijdens onze wekelijkse repetitie op zondagmorgen van 10.00 tot 13.00 uur op de harmoniezaal aan de Bogenstraat nr. 8 in Thorn.

Musiceren bij de Konnklijke Harmonie van Thorn kan prima gecombineerd worden met een lidmaatschap van een andere (eigen) vereniging. Met diverse muziekkorpsen in de omgeving zijn daarover goede contacten.

Je kunt ook altijd contact opnemen via info@kht.nl.

Meer informatie over de Koninklijke Harmonie van Thorn is te vinden op onze website www.kht.nl.

Reacties zijn gesloten.