Bestel nu uw kaarten voor het “European Union Youth Wind Orchestra” o.l.v. Jan Cober en de “Banda Juvenil de la Communitat Valenciana” op 14 juli

Kaarten voor het concert van het “European Union Youth Wind Orchestra” o.l.v. Jan Cober en de “Banda Juvenil de la Communitat Valenciana” op 14 juli om 20.00 openluchttheater “De Abdijhof” Thorn, zijn vanaf nu ook te bestellen via onze site kht.nl/kaarten/. Kaarten kosten €10,- p.s.

WMC ON TOUR IN OPENLUCHTTHEATER DE ABDIJHOF IN THORN, VRIJDAG 14 JULI

WMC ON TOUR doet op vrijdag 14 juli Thorn aan. 
De Koninklijke Harmonie van Thorn is die dag gastheer van het WMC on Tour die graag langs komt in Thorn, het centrum van de (inter)nationale blaasmuziek.
Vanaf 20.00 uur concerteren in het Openluchttheater De Abdijhof het EU-jeugdorkest en het Valenciaans jeugdorkest. Beide orkesten brengen de allerbeste jeugdige muzikanten die in Europa te vinden zijn naar Thorn

Het European Union Youth Wind Orchestra staat onder leiding van Jan Cober, de aanstaande chef-dirigent van de Koninklijke Harmonie van Thorn.
Het Valenciaanse jeugdorkest, Banda Juvenil de la Communitat Valenciana, is samengesteld uit de beste muzikanten uit die streek. De Koninklijke Harmonie van Thorn heeft sinds begin jaren ’80 tot op de dag van vandaag warme banden met Valencia en vele van zijn toporkesten. 

WMC komt naar u toe!
Kaarten voor dit unieke concert zijn te bestellen via:  kht.nl/kaarten/

Reacties zijn gesloten.