De Mystieke Cirkel van het Leven

Datum/Tijd
Datum - 12/06/2022
20:00 - 23:00


Zondag 12 juni 20.00 uur
De Maaspoort Venlo
De Mystieke Cirkel van het Leven door KONINKLIJKE HARMONIE VAN THORN EN FANFARE ST. CAECILIA SCHINNEN

De Koninklijke Harmonie van Thorn presenteert i.s.m. Fanfare St. Caecilia Schinnen een wervelend concertprogramma met als titel De Mystieke Cirkel van het Leven. Dit avondconcert vindt plaats op zondag 12 juni om 20.00 uur in De Maaspoort in Venlo.

De Bokken onder leiding van Jan Cober zijn bezig aan hun voorbereiding op het WMC dat deze zomer in Kerkrade wordt gehouden. Deze uitgestelde editie belooft na een periode van coronastilte een memorabele editie te worden. Zoals we van de Koninklijken gewend zijn, zijn de concerten voorafgaand aan een naderend concours van een hoog niveau. Zo staat er op zondag 12 juni onder andere het prachtige Leyendas van Óscar Navarro op het programma. Een werk dat de kleuren van het leven laat beleven.

Na de pauze is het de beurt aan de Fanfare St. Caecilia Schinnen, met als dirigent Theo Wolters. Deze Zuid-Limburgse fanfare komt maar wat graag naar Venlo om hun programma, in voorbereiding op het WMC,  ten gehore te brengen. Zij hebben een zeer gevarieerd programma samengesteld waar de bezoekers geen minuut van willen missen. Zo staat o.a. Paradise Cave (verplichte werk WMC) en Skines (keuze werk) op de muzikale menukaart. Kortom een avond die je niet wil missen.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via https://ap.lc/Q6GGO voor €15 per kaart en dat is inclusief garderobe en drankje.