Open-air concert

Datum/Tijd
Datum - 29/06/2019
19:30 - 22:30

Locatie
Openluchttheater de Abdijhof


AIR-CONCERT IN OPENLUCHTTHEATER

De Koninklijke Harmonie van Thorn sluit op zaterdag 29 juni het muzikale seizoen af met een Open Air-concert in het Openluchttheater De Abdijhof.
Het verenigingsjaar 2018-2019 was voor de Koninklijke een wel zeer bijzondere muzikale tijd met memorabele concerten van Drumband, Jeugdband KHT, met als absoluut hoogtepunt de concertreis van het harmonieorkest naar Sint-Petersburg.
De drie geledingen van de Koninklijke Harmonie van Thorn brengen in hun slotconcert vanaf 19.30 uur een gevarieerd muzikaal programma ten gehore.

Janou van de Vorst leidt de Jeugdband in een aantal muziekwerken speciaal geschreven voor jeugdigen. De Drumband o.l.v. Ruud Dullens voert o.a. het werk ‘Phantom Dances’ uit in een sfeer van mysterie en illusie.
Het harmonieorkest o.l.v. Jan Cober heeft voor dit concert een bijzonder programma samengesteld met onder andere een Russische link met het werk ‘Moscow Cheryomushky’ van Dmitri Shostakovich, gearrangeerd door Jan Cober.

Na afloop is er een gezellige afterparty. Er is immers veel om over na te praten in een aangename ontspannen sfeer. Kortom een boeiende muzikale avond voor allen die de Bokken van Thorn een warm hart toedragen.
De toegang tot de concerten is gratis.