Galaconcert tijdens festival Vocallis

Koninklijke Harmonie van Thorn o.l.v. Jan Cober, geeft op zondag 24 oktober een galaconcert tijdens Festival Vocallis in Kerkrade samen met solisten Lucie van Ree (mezzosopraan) en Janine Kitzen (sopraan).

Vandaag is in Hotel MABI in Maastricht op feestelijke wijze het programma van festival Vocallis 2021 gepresenteerd en tevens het 10 jarig bestaan gevierd.Onze President Franca Eurlings-Tonnaer ontving uit handen van Dhr. Gert Geluk, festivaldirecteur, een exemplaar van het programma dat de titel “Liefde” heeft gekregen.

De Koninklijke van Thorn geeft invulling aan het thema door onder andere van De Falla, El Amor Brujo en van Rimsky-Korsakov Cappricio Espanol te programmeren.En speciaal voor dit concert heeft onze chefdirigent, Jan Cober, uit Spanje bijzondere passionele zarzuela’s meegenomen die samen met de solisten uitgevoerd zullen worden. Tijdens het festival staat verder de componist Čiurlionis centraal, van hem zal het symfonisch gedicht Miške (in the forest) uitgevoerd worden in een arrangement van Jean Cosemans

Meer informatie is te vinden op https://www.festivalvocallis.nl/

President Franca Eurlings-Tonnaer ontvangt uit handen van festivaldirecteur Gert Geluk een exemplaar van het programma

Reacties zijn gesloten.