Gezamenlijk Concert der Thorner Harmonieën

postergzc2014

Beste lid, vriend of sympathisant van de Koninklijke Harmonie van Thorn,

Zoals wellicht al bekend is, vindt er op Hemelvaartsdag 29 mei a.s. weer het traditionele Gezamenlijk Concert plaats van de beide Thorner harmonieorkesten in de theaterzaal van De Oranjerie te Roermond. Zie de bijgaande poster. De organisatie is dit jaar in handen van onze zustervereniging.

De beide besturen hebben met elkaar afgesproken dat ze de concerten in het vervolg gezamenlijk onder de aandacht van een breed publiek brengen. Daarvoor is de volgende actie gepland.

De reguliere prijs van een entreekaartje is vastgesteld op € 17,50 (via dagkassa of www.theaterhotelroermond.nl.). De kaarten zijn voor de gereduceerde prijs van € 15,- te verkrijgen via info@harmoniethorn.nl. Wij kunnen daarnaast een beperkte hoeveelheid kaarten aanbieden voor een verdergaand gereduceerde prijs van € 12,50 per kaartje. Voor die prijs komen alleen degenen die via ons deze kaarten bestellen in aanmerking. Het bestellen kan op de volgende manieren:

  • via een van de muzikanten, deze kan kaarten tijdens de komende repetities tegen contante betaling krijgen bij een van de bestuursleden;
  • door een mail te sturen naar info@kht.nl o.v.v. naam/adres/aantal kaarten. Kaarten worden dan verzonden na betaling op rek.nr. 1510.91.196 (IBAN: NL 02 RABO 0151 0911 96) t.n.v. de KHT.

Uiteraard kunt u ook andere geïnteresseerden op deze aantrekkelijke mogelijkheid attent maken. Voor degene die de meeste bezoekers aanbrengt is een leuke attentie beschikbaar.

Met muzikale groet,

Frans Tonnaer, President

 

Reacties zijn gesloten.