KONINKLIJKE BOEKEN IN DE ETALAGE

KONINKLIJKE BOEKEN IN DE ETALAGE

De PR-commissie van de Koninklijke Harmonie van Thorn plaatst twee boeken die onlangs op de markt zijn verschenen in de etalage. Ze verdienen het immers beide om onder de aandacht van een geïnteresseerd lezerspubliek buiten de eigen vereniging te worden gebracht.

Het betreft het Jubileumboek van de Drumband van de Koninklijke Harmonie van Thorn Van tamboers tot percussionisten’ dat is uitgegeven ter ere van het 50 jaar bestaan en het jubileumboek van het Damescomité ter gelegenheid van eveneens het 50-jarig bestaan Een hart van goud voor de Bokken’.

In ‘Van tamboers tot percussionisten’ wordt in beeld en tekst de ontwikkeling geschetst van een drumband die enkel op straat de Harmonie begeleidde tot muzikanten die complete podiumconcerten kunnen verzorgen. 
Oude krantenartikelen werden opgedoken, bij (oud)-leden werden foto’s uit stoffige fotoboeken opgedoken en natuurlijk ook de neerslag van verhalen van leden die de gehele ontwikkeling hebben doorgemaakt. Maar daarnaast leest men over de Drumband die ook figuurlijk altijd voorop heeft gelopen met vernieuwingen, het verlenen van compositieopdrachten en het aangaan van samenwerkingsverbanden.

‘Een hart van goud voor de Bokken’ toont het belang dat het Damescomité een halve eeuw heeft gehad voor de Koninklijke Harmonie van Thorn. Het boek geeft een mooie indruk van de vele activiteiten van het comité.

De boeken zijn te bestellen via communicatie@kht.nl of www.kht.nl/winkel  à  € 5,00 per exemplaar.

Boek-drumband-voorpagina  een-hart-van-goud-voor-de-bokken-2015

Reacties zijn gesloten.