Landelijk afscheid van chef-dirigent Norbert Nozy tijdens live radio-optreden Koninklijke Harmonie van Thorn  Vrijdag 14 juli 2017

Landelijk afscheid van chef-dirigent Norbert Nozy

Live radiooptreden Koninklijke Harmonie van Thorn 
Vrijdag 14 juli 2017

De Koninklijke Harmonie van Thorn heeft de eervolle uitnodiging ontvangen om op vrijdag 14 juli a.s. een live-optreden te verzorgen tijdens de uitzending van “De Klassieken”, het dagelijkse radioprogramma op de klassieke zender NPO Radio 4.

De uitnodiging vloeit voort uit het concert, dat de Koninklijke Harmonie van Thorn eerder dit jaar verzorgde in de Beurs van Berlage inAmsterdam. Het concertprogramma werd gepresenteerd door Ab Nieuwdorp, eveneens presentator van “De Klassieken”Hij was zo onder de indruk van hetgeen de Koninklijke Harmonie van Thorn daar ten gehore bracht, dat hij het orkest uitnodigde een bijdrage te leveren aan “De week van de blaasmuziek” op NPO Radio 4. 

In de week van 10 tot 14 juli besteedt NPO Radio in het kader van het Wereld Muziek Concours (extra) aandacht aan de blaasmuziek. 
De KHT zal live vanuit het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum, o.a. de thuisbasis van het Metropole Orkest, een drietal werken ten gehore brengen.
Ook wordt er een live-interview met scheidend dirigent Norbert Nozygehouden. 

De uitzending van ‘De Klassieken, een programma van AVROTROS, is op vrijdag 14 juli van 9.00 uur tot 12.00 uur. Het optreden van de KHT is gepland even na 10.00 uur.

Reacties zijn gesloten.