Steun de Koninklijke Harmonie van Thorn tijdens de RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE 2016

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

Stem en maak het verschil!

Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 200.000 beschikbaar! Natuurlijk doet ook de Koninklijke Harmonie van Thorn mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Van 14 t/m 27 maart mogen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 200.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Onze harmonie ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Leden bepalen dus hoe de kas van Rabobank Peel, Maas en Leudal wordt verdeeld!

Oproep aan alle leden

Het is voor onze vereniging natuurlijk erg belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken, zeker in dit speciale concoursjaar. Het zou fantastisch zijn als jij en je familie en vrienden stemmen op de Koninklijke Harmonie van Thorn!

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/pml.

RABOPML-RCC-2015-336x280

 

Reacties zijn gesloten.