STEUN DE JEUGDBAND VAN DE KONINKLIJKE HARMONIE VAN THORN EN DONEER UW SPONSOR MUNTEN IN ONZE BUS BIJ JAN LINDERS ITTERVOORT!!

STEUN DE JEUGDBAND VAN DE KONINKLIJKE HARMONIE VAN THORN EN DONEER UW SPONSOR MUNTEN IN ONZE BUS BIJ JAN LINDERS ITTERVOORT!!

Jan Linders draagt verenigingen, clubs en stichtingen een warm hart toe. Daarom start in september weer de Sponsor je club-campagne bij Jan Linders. Vorig jaar is deze actie al een groot succes gebleken; 220 clubs, 4 miljoen muntjes gedoneerd, 50.000 keer online gestemd en Jan Linders heeft ruim 226.000 euro geschonken.

Hoe werkt het?

Van maandag 14 september tot en met zondag 11 oktober 2015 ontvangen klanten van de kassamedewerker bij elke 10 euro een sponsor munt. Tevens zijn er gouden munten in omloop, dit zijn vertiendubbelaars. Hiermee vertienvoudig je het aantal munten dat je krijgt bij de boodschappen. Beide munten zijn bedoeld voor de achterban van je club; hoe meer boodschappen zij doen, hoe meer sponsor munten zij krijgen. De sponsor munten kunnen worden ingeleverd in de daarvoor bestemde display in de supermarkt. Elke week worden de muntjes geteld en wordt het totaal van die week op het scorebord genoteerd. Aan het einde van de actieperiode van 4 weken, wordt alles bij elkaar opgeteld en omgezet in keiharde euro’s voor de 4 clubkassen van de vier deelnemende clubs.

STEUN DE JEUGOBAND VAN DE KONINKLIJKE HARMONIE VAN THORN EN DONEER UW SPONSOR MUNTEN IN ONZE BUS BIJ JAN LINDERS ITTERVOORT!!

advertentie sponsor je club a4

Reacties zijn gesloten.